воскресенье, 17 января 2016 г.

Що було зроблено для знесення паркану біля Злочевського

Бездіяльність держави змушує громадян вимагати державні органи виконувати свої обов'язки. Це непростий, але необхідний процес вишколу державни. Рушієм змін в антикорупційних справах є небайдужа громада, яка за допомогою інформаційних запитів, заяв, скарг, звернень до суду змушує державу робити свою справу.


Ось заходи вчинені громадою для того, щоб змусити владу знести парка з колючим дротом у прибережній захисній смузі вздовж каналу біля маєтку Злочевського у Вишгородському р-ні Київської області.

Надіслано інформаційних запитів - 4
Подано заяв - 7
Подано скарг - 4
Звернень до суду з позовними заявами - 4


Інформаційні запити до:

- Державного Підприємства «Вищедубечанське лісове господарство» - про кількаметровий паркан та інші споруди розташовані у прибережній захисній смузі
- Держлісагентства та його Київського обласного управління - про про кількаметровий паркан та інші споруди розташовані у прибережній захисній смузі та порушення виявленні у діяльності СТ "Ключі".

Заяви до:

- Державної екологічної інспекції України - про обстеження прибережної захисної смуги біля маєтку Злочевського на земельній ділянці за кадастровим номер 3221888800:33:043:0904 та притягнення до відповідальності за порушення природоохоронного законодавства.
- Хотянівської сільської ради - про обстеження прибережної захисної смуги біля маєтку Злочевського на земельній ділянці за кадастровим номер 3221888800:33:043:0904
- Державного агентство лісових ресурсів України - про обстеження прибережної захисної  смуги біля маєтку Злочевського на земельній ділянці за кадастровим номер 3221888800:33:043:0904 та притягнення до відповідальності за порушення лісового законодавства.
- Державної лісової охорони - про обстеження прибережної  захисної смуги біля маєтку Злочевського на земельній ділянці за кадастровим номер 3221888800:33:043:0904 та притягнення до відповідальності за порушення лісового законодавства.
- Київської обласної державної адміністрація - про перевірку додержання Державним підприємством «Вищедубечанське лісове господарство» та садівницьким товариством "Ключі" Конституції України та законів України, інших актів законодавства, зокрема, лісового законодавства, Земельного кодексу України, Правил використання корисних властивостей лісів, законодавства та норм у сфері містобудування та архітектури, Кодексу України про адміністративні правопорушення на земельній ділянці за кадастровим номер 3221888800:33:043:0904.
- Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини - про складання адміністративного протоколу за порушення ЗУ Про звернення громадян відносно начальника Державної екологічної інспекції у Київській області М.М. Криницького та посадової особи Київської обласної державної адміністрації.

Скарги до:

- Голови Державної екологічної інспекції України - про бездіяльність начальника  Державної екологічної інспекції у Київській області М.М. Криницького.
- Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції України - про споруди на земельній ділянці за кадастровим номер 3221888800:33:043:0904; про відповідність будівельних робіт та споруд вимогам будівельних норм, державних стандартів і правил, технічним умовам, затвердженим проектним вимогам.
- Державного Підприємства «Вищедубечанське лісове господарство» та Садівницького товариства "Ключі" - про усунення порушень земельного законодавства у прибережній захисній смузі на ділянці землі за кадастровим номером 3221888800:33:043:0904 та демонтування паркану з колючим дротом та інші споруд.

Позовні заяви до суду про оскарження бездіяльності:

- Департамента державної архітектурно-будівельної інспекції України
- Державного агентство лісових ресурсів України
- Державного Підприємства «Вищедубечанське лісове господарство»
- Державної екологічної інспекції України

Комментариев нет:

Отправить комментарий